Algemene klachten en problemen

Soms ervaart u problemen of heeft u (vage) klachten en is niet direct een oorzaak aan te wijzen. Juist in dit soort situaties kan SCIO Natuurgeneeskunde een oplossing bieden. Hieronder een greep uit de meest voorkomende algemene klachten, problemen en ziektebeelden waarmee SCIO Natuurgeneeskunde u bij kan staan in de preventie, vermindering van klachten of genezing.

Energieproblemen

Gaat om 16.00 uur het kaarsje uit? Of komt u ’s ochtends al moe het bed uit? Bent u niet meer in staat normale werkzaamheden uit te voeren? Wordt het dan geen tijd om uit te laten zoeken waar dat energieverlies vandaan komt? Met de apparatuur van SCIO Natuurgeneeskunde kunnen veel mogelijke oorzaken afgevinkt worden.

Gezondheidscheck

Bent u op de goede weg? Eet u gezond? Geen jeuk, pijntjes, plekjes of andere ongemakken? En u wilt ze liever niet hebben? Slaapt u goed? Voelt u zich fit? Laat u eens checken: doe een jaarlijkse “apk”!

Reinigings- of voorjaarskuren

Natuurgeneeskunde heeft door de eeuwen heen altijd gehamerd op het regelmatig reinigen van het interne lichaam en het aanvullen van eventuele tekorten. En het lichaam heeft nooit een tekort aan bv. paracetamol, maar wel aan voedingsstoffen! Ontgiften (detox) komt op enig moment tijdens het consult ter sprake. Maar daar moet u ook de energie voor hebben!

Voedingsadviezen

Twijfelt u of u melk kunt drinken, of u heftig op brood of suiker reageert? Zijn er steeds meer voedingsmiddelen waar u slecht op reageert? En wat zou u dan moeten doen? Wilt u gerichte ondersteuning met vitaminen en mineralen? Klik hier voor meer informatie over vitamines en mineralen en wanneer u een gebrek aan vitamines of mineralen vermoedt.