Onderzoek en behandeling met SCIO-Eductor

De SCIO is een elektronisch toestel dat met behulp van een computer onderzoek naar ziekte en gezondheid mogelijk maakt en een sterk genezende werking heeft. SCIO staat voor “Scientific Consiousness Interface Operations system“, maar in het Latijn betekent SCIO: “weten, kennen”. In de praktijk van SCIO Natuurgeneeskunde wordt met de jongste ontwikkeling van de SCIO gewerkt: de Eductor.

Onderzoek met de SCIO-Eductor

De SCIO-Eductor verschaft informatie door met het onderbewustzijn d.m.v. biofeedback te communiceren. Via 12 kanalen (8 op het hoofd en 4 op de polsen en enkels) worden meer dan 110 bits (parameters voor informatie uitwisseling) per milliseconde gemeten met digitale accuratesse en grote gevoeligheid. De SCIO-Eductor werkt door het meten van elektromagnetische frequenties in minder dan 1/100 seconde.

SCIO-Eductor

De gegevens worden in driedimensionale holografische beelden zichtbaar gemaakt en in de computer opgeslagen. Binnen enkele minuten meet het apparaat zo’n 11.000 frequenties in het lichaam en maakt zo een holografische blauwdruk van het lichaam.

Gemeten worden onder andere:

  • Voeding: vitamines, mineralen, eiwitten, etc.
  • Allergieën en intoleranties
  • Hormoonspiegels
  • Organen: lever, nieren, hart, hersenen, etc.
  • Virussen, bacteriën, parasieten, candida, etc.
  • Medicijnen, pesticiden, zware metalen
  • Emotionele en mentale factoren

Behandeling met de SCIO-Eductor

Behandeling met de SCIO-Eductor

De SCIO-eductor stimuleert de onderbewuste genezende krachten van het lichaam volgens de principes van biofeedback. Dat wil zeggen: inspelen op de eigenschap van het lichaam om het verloop van fysiologische processen te kunnen regelen en corrigeren d.m.v. elektrische en biochemische prikkels. Zo worden bijvoorbeeld de vele hormonen in het lichaam gereguleerd.

Door deze zaken als energiebeelden te registreren, worden ze meetbaar en kan de SCIO-Eductor deze beelden zichtbaar maken. Niet alleen is hij in staat om de energiebeelden te meten, maar ook de reacties van ons lichaam daarop. Eventuele problemen worden razendsnel opgespoord en indien mogelijk en gewenst behandeld. De behaalde resultaten kunnen direct worden gecontroleerd.

Ook kan de SCIO-Eductor energetische storingen die mogelijk ziektes tot gevolg kunnen hebben, opsporen en zo mogelijk preventief corrigeren. Omdat ieder mens een uniek wezen is, vraagt ieder lichaam om een specifieke behandeling. De SCIO-Eductor is de schakel tussen de therapeut en de patiënt.

EIS Systeem

Naast de SCIO-Eductor wordt in de praktijk van SCIO Natuurgeneeskunde ook het EIS systeem gebruikt.

Kinderen onder de 2 jaar met de SCIO-Eductor, met de EIS onder de 5 jaar, mensen met epilepsie, zwangere vrouwen (bij de EIS vanaf de 6e maand) en mensen met een CRT of ICD pacemaker kunnen niet met deze apparatuur onderzocht worden.