Disclaimer

De praktijk SCIO Natuurgeneeskunde onthoudt zich van het stellen van medische diagnoses. Adviezen en behandelingen zijn gebaseerd op kennis uit de natuur- en orthomoleculaire geneeskunde en moeten als aanvulling op de reguliere medische inrichtingen, behandelingen en adviezen worden gezien, niet als vervanging hiervan.

Deze praktijk zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en  zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. SCIO Natuurgeneeskunde is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De inhoud van deze site is slechts bedoeld als informatie. Het kan voorkomen dat er wordt gerefereerd naar websites van derden; voor de inhoud hiervan kunnen wij vanzelfsprekend niet verantwoordelijk worden gehouden.

Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere websites.

Nederlands recht is van toepassing.